Viitorul planurilor 3F®
Segmentul de piață pe care 3F® își propune să îl acopere este larg, acesta cuprinde multiple categorii sociale și de vârstă.

Astfel se formează un segment de piata eterogen. Gama largă de produse la prețuri imbatabile și calitate dovedită în cei peste 25 de ani de activitate își pun amprenta asupra miilor de clienți zilnic. Viitorul pare să ne rezerve planuri mărețe, pentru a putea fi alături de și mai mulți clienți, în diferite momente și locuri.

01.

Beneficii
Pentru comunitate.

3F® exercită o presiune constructivă asupra concurenței de proximitate, ceea ce duce inevitabil la o dinamică pozitivă a competitivității, determinând concurenții să reacționeze prin reevaluarea prețurilor și a ofertelor pentru întreaga comunitate.

02.

Furnizori
Locali, independenți.

Prin metode proprii încercăm constant să implicăm în lanțul de aprovizionare furnizori locali de ingrediente proaspete, sprijinind în acest fel economia locală.

03.

Oportunități
Noi locuri de muncă.

Oferim tuturor angajaților noștri acces egal la programele de instruire interne și externe cât și șanse egale de promovare având în vedere faptul că operațiunile 3F® necesită atât personal calificat cât și necalificat.

Tradiție

O alimentație corectă, care se bazează pe tradiție și produse tradiționale reinventate, cu o calitate net superioară unui fast-food, la prețuri mai mici decât ale unui restaurant a la carte.

Autenticitate

Oferim siguranța unor rețete autentice, punem în evidență și promovăm valori autentice, tradiționale, care cresc comunitățile din jurul brand-ului.

Inovare

Căutăm noi modalități de inovare, împreună cu angajații și frunizorii, printr-un feedback proactiv, cu scopul de a identifica noi soluții de a fi cât mai aproape de orice consumator.

Calitate

Oferim clienților mâncare bună cu ingrediente de calitate, la un preț echitabil, folosind experiența acumulată în cei peste 25 de ani de activitatea din domeniul HoReCa.

Diversitate

Căutăm în permanență să mulțumim gusturile tuturor clienților și diversificăm continuu gama de preparate disponibile pentru servire.

Orientare spre dezvoltare

Pentru că ne dorim să fim în proximitatea consumatorilor în orice loc sau moment s-ar afla, ne propunem să dezvoltăm noi concepte de locații și să creăm o competitivitate constructivă pentru partenerii noștri.

Valorile care ne ghidează activitățile
3F® - Istorie și viitor

1995.

Primul 3F® Campus
Universitar Timișoara.

1997.

Coca-Cola devine
partener strategic.

2000.

3F® în Kappa
Center Timișoara.

2005.

3F® în Iulius
Mall Timișoara.

2015.

3F® în Mega
Mall București.

2016.

3F® în Shopping
City Timișoara.

2019.

3F® Central
Alexandri Timișoara.

2019.

3F® în
FEEAA, Timișoara.

2019.

LEXICO by 3F®
România.

2019.

K'ntina în
CBC Timișoara.

2019.

3F® în Festival
Mall Sibiu.

2020.

New 3F® HQ
Dumbrăvița, Timiș.
Te așteptăm în vizită

Dumbrăvița, str. nr. , județ Timiș, România.

AFLĂ DETALII
Serviciu clienți

Adresează întrebări sau solicită să fi contactat(ă).

TRIMITE CERERE